a3000 aaafraer menzerna bpads pp ultra

Mafra

Избрани производи
Најдобро продавани
22 33 44
Social

За Нас

 
Велмар Дооел е фирма која врши комплетно опремување на станици за технички преглед и сервиси за патнички и товарни возила. Велмар Дооел е присутен на пазарот повеќе од 20 години.

Во 2012 год. Ма-Фра Италија го назначи Велмар Дооел како овластен дистрибутер на неговите производи за Македонија. Палетата на Ма-Фра на Македонскиот пазар брои преку 120 производи кои се достапни преку онлине продавница, како и производите на најреномираниот Германски бренд за полир пасти - Мензерна со постоење преку 125 год.

Нашите планови за иднина се да се залагаме за присуство на нови и квалитетни производи за нашиот пазар.

 

Контакт

  • 02 3296 411
  • 070/382521 - 071/259578 од 09 до 16 часот
  • igor@velmar.com.mk

Facebook

Mafra © 2017. UKION SHOPS